ilkiminannesi Ara ara hiç beklemediğim anda otururken veya ayakta bıçak saplanır gibi sancı oluyor kasık vajinada 🥹ama geçiyor uzun sürmüyor 🤔o an endişe ediyorum 36 haftalık hamileyim 🥹
sevdakalin ilkiminannesi yalnız değilsin gülüm bende 36+4 ara ara gelen sancılar maf etti beni hastaneye gitmekte istemiyorum 3 eylülde randevum var onu bekliyorum bakalım
Novamom_ ilkiminannesi benimde 36+6 aynı şeyleri yaşıyorum ama kötü yanı bebeğim maalesef hala ters yani makat pozisyonda 🥲
sevtapg ilkiminannesi ay şuan sizinle aynı durumdayım. Uykumdan uyandım. Ara ara bıçaklar saplanıyor resmen fenalık geçircem. Sabah gittim daha doktora ne kanala girmişti ne başka bişey
ilkiminannesi sevdakalin Doktoruma sordum normal demişti takip et sıklığını demişti o yüzden içim rahat ediyor ama ani gelince insan ne yapacağını şaşırıyor
Kkuubraa Bende 36+4 üm dün kontrolüm vardı doktor her an gelebilir dedi vajinamda yürürken veya yatakta dönerken ağrı hissediyorum sürekli lavabo ihtiyacı oluyor ve bebek hareket ettikçe gögüsümden sıvı akıyor
Novamom_ ilkiminannesi inşallah ilki normaldi bunu da normal istiyorum perşembe kontrolüm var doktorum eğer dönmezse perşembeye kadar sezeryan günü vericem 15 gün sonraya dedi 🥲 tabi normal istediğim için eğer sezeryan gününe kadar dönerse yine normal doğumu bekleyeceğim
aysenurrx 38+6 dan sesleniyorum sabahtan beri sancı çekiyorum ve sancıların düzene girmesini bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun
hanifehg Benim tam 31 hafta ve 4 haftadır bu sancıları çekiyorum doktor çok normal diyor ama çok kötü