gizemlie Merhaba ben birkaç yıldır gastrit sorunum var mide koruyucu içmek zorundayım üç yıldır içiyorum hamileliğimde de içmeye devam ediyorum doktorum da içmende sorun yok dedi benim gibi bu durumu yaşayan var mı
temmuzonbir gizemlie benim var ama sürekli olarak mide koruyucu kullanmadım, gerekli olduğunda alıyordum ve doktorum gebelikte kesinlikle izin vermedi rennie kullanıyorum midem için metsile bile izin vermedi gebelikte uygun değil dedi
gizemlie temmuzonbir hem kendi kadım doğum doktoruma hem tanıdığım diğer doktor tanıdıklarıma sordum Lansor içiyordum hatta kullanabilirsin dediler bende huzursuz oldum içmeyim dedim ama çok kötüydüm yani öyle böyle değil mecbur geri başladım
temmuzonbir gizemlie Allah şifa versin, inşAllah hiç bir sorun olmaz, mide sorunu sıkıntı gebelikte de artıyor zaten mecbur kalmışsınız anlıyorum sizi
Yvhbb Bende de gastrit var canım hatta hamileyken endoskopi yaptırdım bilmiyordum 🤦🏻♀️ raneks kullanıyorum 33 haftadayım hiçbir sorun olmadı ama arada ara veriyorum sürekli içmekte mideye zarar veriyormuş