0smy0 ilk doğumdu pazar gecesi 1 de suyum geldi 2 de ordaydım düzenli sancılarım baslamıstı 5 dk da bir daha sonra acile başvurdum orda su gelişi kontrolu için mandal gibi bir şey ile baktılar üstüm sırılsıklamdı zaten neyse bu en hafifi nst falan derken doğumhaneye aldılar kendi sancılarımı çekiyordum çok iyidim açıklığım 5 cm ulaşmıştı sadece sancı çekerken canım o bir dakikalık sancıda acıyordu sonra suni sancı takacağız dediler ve taktılar Allahım canımdan can gitti gece birde geldiğim hastahanede öğlene 1 e kadar suni sancı çektim artık dayanılmazdı dakikada bire düşmüştü kimse gelip bakmıyor gelende boşa bağırma diyip gidiyor du sonra biri geldi ve bebeğin başı görünüyor dedi herkes geldi hatırladığım kadarıyla ıkın dedi ben bütün gebe okulunda eğitimlere katılmış biri olarak o an herşeyi unuttum bana söylermisiniz dedim nasıl ıkınayım nasıl ıkınacaksın ıkın işte diye bağırdı birisi bebeğin kalbi yavaşlıyor dedi su istiyorum bir allahın kulu vermiyor neyse 1.52 de doğdu bebek unuttum herşeyi gerçektende ama asıl sorun orda basladı suyum gece birde bittiği için içimde plesanta yapışmıştı çıkaramadılar daha sonra bir sürü kişi çağırdılar karnımın üstüne iki kişi bastıran mı dersiniz neler neler sonra daha kıdemli birini çağırdılar geldi ve bildiğiniz elini karnımın içine soktu ve plesantayı çıkarmaları tam tamına 1 saat sürdü ömrümden ömür gitti bebeğimle ten tene temas yapamadım dikiş atıldı kaç dikiş atıldı söylemediler 30 dk sürdü ben bebeğimi saat 3 de gördüm eşimde saat 7 de gördü ve servise çıktığımızda herkese istisnasız herkese suni sancı vermişler ve raporlarımda kendi sancısı ile doğurdu yazıyorlar