busrayldrm12 Kızlar 17 Ağustos hsg çektirdim şimdi sırt bölgem kalçam ve alt karınla kaşık Ağrılarım çoğaldı normal mi bide adetime 10 gün gerçi düzensiz ama uygulamaya göre
temmuzonbir busrayldrm12 canım hiç bilemedim çoğaldı diyorsun normal desem içim rahat etmez bir kontrole git istersen
teletabet busrayldrm12 bende çekildşm gilm, filmden sonra 1-2 gün ağrım oldu. Sonra yumurtlama zamanı ağrım oldu. 1 regl gördüm sonra hamile kaldım. Belki yumurtlama ağrısıdur. Bide benim tüpler tıkalıydı. Senin öhöe bi sorunun varmıydı
busrayldrm12 temmuzonbir gebelik olabilir mi yoksa adet geldiği İçin mi bilemedim ama 10 gün önce olmaz sanırım ya umutlanmak da istemiyorum
Derin3455 busrayldrm12 bana da doktorum hsg den sonra 10 gün sonra regl olursun demişti ama henüz olmadım cuma ya kadar bekle bugün öyle test yap dedi
temmuzonbir busrayldrm12 inşAllah normal bir ağrıdır canım ve Rabbim tez zamanda hayırla kolaylıkla bir bebiş nasip etsin 💐
teletabet busrayldrm12 canım ben ovülasyon kullanıyordum. Senin reglinden sonra kaçıncı günün. Bana hsg yapan kadın ilk 3 ay altındır mutlaka değerlendir demişti. Bende riske atmadan ovülasyon ile hamile kaldım
bebekisteyen busrayldrm12 canım olabilir rahim kendini yeniliyordue benim hsg çok ağırlık geçmişti bir hafta ağrı çektim