selindalin Dis gebelik gecirdim kurtaj ve igne oldum 4 ay doldu simdi tekrar denedik bu sekilde surecten gecip 4 ay sonra hamile kalip dis gebelik olmayip saglikli bebekleri olanlar var mi
alininzeynosu selindalin benim tek tüpüm alındı dış gebelikten ötürü. Haziran ayında ameliyat oldum. Ağustosta son adeti oldum hamile kaldım. Şu an 5 yaşında kızım 🥰
seda_er selindalin bende dış gebelik geçirip kürtaj oldum sonrasında doktorum üç dört ay korunmamızı söyledi beş ayın sonunda hamile kaldım şuan 34 haftalık hamileyim çok şükür o yüzden doktorunuzun belirttiği kadar bir ara koyduğunuz sürece umuyorum ki sıkıntı olmaz 🌸
ceydaturk selindalin bende aynı durumu yaşadım önce kürtaj sonrası tek doz iğne oldum tam 6.ayımda hamile kaldım şuan 25 haftalık hamileyim bi sıkıntı yaşamadık🌸
minekc selindalin Nisan mayıs gibi geçirdim dış gebelik. 1 regl sonra korunmayı bıraktık. Anca bu ay oldu. Sağlıklı mi değil mi bilmiyorum
selindalin alininzeynosu tup alinma olayinda sorun yok da igne olunca kimi 3 ay kimi 6 ay korunun diyor ya o yuzden sordum aslinda allah bagislasin
alininzeynosu selindalin bilmiyorum ben iğne olmadım. Ameliyat sonrası da bi sorun olmadığını söylemişti doktorum. Sizin yine aynı tüpte belki tekrarlayabilir diye mi zaman verdi ki
selindalin minekc beta 10 demissiniz dpo kacken 10 cikti acaba ben dpo 7 iken yaptirdim negatif ciktida artarmi acaba
selindalin minekc dpo 9 da 10 cikmis ya 2 gun once yani dpo 7 de 5 civari degilmidir mesela sizin 48 saatte 2 kati artiyor ya😅
momof2girl Bende heterotopik dediklerini yasadim 3 gun once ameliyat oldum gecen hafta dusuk yapmistim tupteki gozukmemisti bitti kurtuldum sanarken bi anda agriyla gittim degerim 28bine cikmisti.. benimde merak ettigim ameliyat sonrasi ne zaman regl oldunuz