bckcizynp mrvnr12 gebelik varsa ovulasyon pozitif çıkıyor diye okumuştum bi yerde yine burada bi posttu sanırım
cemalinanesi mrvnr12 hayır cnm her türlü iki çizgi çıkıyor orda ben 2 ay kullandım çok hakim değilim ama her yaptığımda iki çizgi çıkıyor du yani bu şekilde anlamazsın hamileligi
dilbenuro mrvnr12 pik gibi koyu çıkıyor denemiştim hatta daha da koyu çıkıyor test cixgisi gebelik varsa
mrvnr12 cemalinanesi ben daha öncede yapmıştım hep tek çizgi çıkmıştı. Şimdide test yok öylesine yapayım dddim silik çıktı şaşırdım ne bileyim. 3 gün gecikincede acaba mı diye yaptım
cemalinanesi mrvnr12 vala dediğim gibi ben hamile olmadan önce 2 ay kullandım yumurtalık takibi için her seferinde çift köyü çizgi ama hamile değildim yani o yüzden bence diğer testlerden yap
esralavista mrvnr12 evet çıkabilir hormonların yüksek olmasından kaynaklı çıkabilir. Şahsen ben ovülasyon testini gebelik testi ile karıştırmıştım. Pozitif çıkmıştı. Nitekim pozitifti de sonra gebelik testi alınca pozitifi gördüm
Csctr mrvnr12 benim testim yoktu ovulasyon yapmıştım olması gerektiğinden daha koyuydu ama böyle pik falan değildi
Eslemiqooo Csctr benim bat 7 eylül bende yaptım yumurtalamam geçti ama ovalasyon vardı elimde silikten daha koyuydu acaba varmı bilmiyorum benimde kafam cok karısık. freely test yaptım pozitif artimed yaptım negatif prodoctor yaptım yine negatif
cilekliturta11 mrvnr12 ovülasyon testi gebeliği göstermez. ben ovülasyon testi kullanarak hamile kaldım ama adetime son bir kaç gün kala 3-4 gün kala ovülasyon testim iki çizgi de kıpkırmızıydı,ilk gebeliğimden tecrübeli olduğum için direk hamile olduğumu anladım.