eskrbs Esseee ilk 50 gr ölçümde açlık:70-105 arası 1 saat sonrası : <140 arası yani 140üzeri şeker şüphesi oluyor. Birde 100gr ölçüm var ondada Açlık:>95mg 1.saatte>180ög 2.saatte>155mg 3.saatte>140mg değerleri bu şekilde oluyor bunların üzeri şeker
Eminel 1 saat sonraki tokluk 140 sınırı dedi bana doktorum, ancak benim 162 çıkınca sıkı bir diyet ve akabinde de düzeldi
Dgrm16 Eminel benim de 160 karda çıktı ama sıkı diyet değil de dikkat etmemi önerdi... sıkı diyet derken nerelere dikkat ediyorsunuz....Pzr kontrolum var parmaktan
Mom72626 eskrbs ben de hipoglesimi var yani gizli şeker açlık kan şekerim düşük. Gebe kalmadan önce düzene koymuştum. Şimdi 2 gündür yine düşüyor sanırım çünkü sabah uyanıyorum elim ayağım titriyor bu sabah 6 da uyandım bisküvi yedim 2 tane öyle uyudum 🙄
eskrbs Esseee evet normal doktorum verdi bu değerleri bana ilk yüklemede şeker şüphesi olunca vermişti
Eminel Dgrm16 50 lik yüklemede 140 üzeri çıkınca 100 lük önerdi, kabul etmedim diyetle takip edelim dedi doktorum, diyette 3 beyaza dikkat ediyorum birtek, beyaz un, şeker, tatlı pirinç yemiyorum,
eskrbs Dgrm16 75 mg hakkında bilgim yok bana yapılanları ve doktorumun verdiği normal değerleri söyledim arkadaş değer sorunca yardımcı oldum