Nigar777 kalbimdekiminik merhabalar) ben 31hafta 3gun olucam 12den sonra) 34demi geliyo buton? Cokk heyecanlii
Nigar777 kalbimdekiminik ayy cokk az kaldi o zaman..gunleri iple cekiyorum valla..ekimm gelseydide doguru verseydim) Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Son kontrolunuz ne zamandi? Bebek kilosu kac? Ben dun gitdim 31hafta 1gunlukken doktor 1930qram dedi boyuda 43-44
Nigar777 kalbimdekiminik nasilsin kuzum? Kac haftalik oldun? Ben bugun 34oldum ve bebek doğdu butonu geldii cokk sukur😍🥹
Nigar777 kalbimdekiminik bende cokk agirlastim yaa..hic bi sey yapamiyorum..belim falan cok agriyoo..doktora gitmisdim insAllah 10ekim son usm. Ondan sonra 16ekim cuma sezeryan olucam insAllah..bi sey kalmadi yaa🥹..sende durumlar nasil? Nasil hiss ediyosun? Dogum seklin bellimi?
kalbimdekiminik Nigar777 hayırlısı olsun canım inşallah ben de ağırlaştım artık normal olcak inşallah bakalım hayırlısı olsun içimde de korku var artık biliyorsun başına ne geleceğini ikinci kızım olcak hayırlısıyla seninkinin cinsiyetleri ne canım
Nigar777 kalbimdekiminik insAllah sag salim alirsin kucagina..benim ilk cocuk 5bucuk sene sonraa cokk sukurr Allah nasip etdi..erkek kuzum💙
kalbimdekiminik Nigar777 ayy ilk miydi pardon ya sen sezeryan deyince öyle düşündüm Rabbim bağışlasın inşallah neden sezaryen oluyorsun canım
Nigar777 kalbimdekiminik normal doğum hiç istemiyorum yaa..en iyisi sezeryen bana gore..ekim sonumu bekleyecek sabrim kalmadi))
Esma006 kalbimdekiminik kız seninki çok çabuk geçti bana öyle geldi sanırım benimki de bana çabuk geçiyor gibi geliyor 😄
kalbimdekiminik Esma006 çabuk mu 😂ah ah gel de bana sor hele son haftalar hiç geçmiyor sen kaç haftalık oldun aşkım
Esma006 kalbimdekiminik 26 olduk canım perşembe 27 kız yok valla çabuk geçti tabi yaşayana sormak lazım 😄 sağlıkla alalım kucağımıza