kalbimdekiminik Ayy çok duygusal demek ki çok yaklaşmışız 34 haftalık olduk umarım bu son haftalar da güzellikle geçer 🤭😍sizler kaç haftalık oldunuz var mı sizde de buton 🫠
yenidenanne18 kalbimdekiminik sağlıkla gelsin insallah vaktinde🐣 serklajlıyım bana da nasip olsun o güzel günleri görmek 🥹
naranta 35+2 bebegim gecen haftadan beri bende de varrrr cok heyecanli🥹 hala aylar varmis gibi geliyor
naranta kalbimdekiminik kiz bitmissss yemisiz 9 ayi saka gibi ya sok oldum🫣 esime bugun diyorum ki hazirlikli ol bu gece de gelebilir 4 hafta sonra da… bu gece de gelebilir deyince adam sokladi diyo gelmesin daha erken ahdkdhkd hihi dedim ilkokula yazdiralim cocugu iceride
kalbimdekiminik Bu arada bebişin görüntüsü değişmiyor ekranda yardımcı olur musunuz @adm @NaimeYilmaz
NaimeYilmaz kalbimdekiminik Daha fazla/profil-bize ulaşın kısmından mail atar mısınız hangi günde kaldığını da ileterek
kalbimdekiminik naranta ben de eşime söyledim o da diyor hani kaç aylık oluyor 🤦🏻♀️🤣daha farkında değil kızının her an gelebileceğini