Kuzular_ Sizce koca karıların bu sözünde haklılık payı varmı siz ne düşünüyorsunuz? :) Ben ekşi yedim kızım oldu dünya güzeli sizinde varmı böyle
dilekmom6 Kuzular_ bende de tuttu. Çok sevdiğim tatlıdan tiksindim 4 ay hiç tatlı yemedim. Aksine hep ekşi şeyler çekti canm ve ilk istediğim şey bamya turşusu olmuştu. Kilo kilo erik bitirdim haftada 4 kilo erik yiyordum ve kızım olacak.
anonimmom_ Kuzular_ ilk zamanlar gerçekten hiç tatlı yiyemedim hatta post açmıştım ne zaman yiyebilicem eskisi gibi diye çünkü tatlı yiyince midem bulanıyordu 😅 hep erik istiyordu canım sürekli erik yerdim kızım olacak
temmuzonbir Kuzular_ 26+4 1 kere tatlı yedim onuda kustum, tatlı görmek istemiyorum yiyemiyorum, çikolata reçel pekmez dahil ama limon fena yerim turşu suyu bardak bardak içerim oğlum oluyor 😂
kendihalinde18 Kuzular_ ilk hamileliğimde tatlıdan iğrendim asla görmek bile istemiyordum oğlum oldu şimdi deli gibi tatlı yiyorum cinsiyetimiz belli değil inşallah tersi olur 🤣
ssaayz Kuzular_ oğlumda tatlı canım çekti bol bol yedim, şimdi kızıma hamileyim ekşiyi çok sevmeme rağmen hiç canım ekşi çekmedi aksine mideme dokundu, limonu tuzlayıp çerez gibi yiyen ben 9 aydır ekşi olan her şeyden uzağım 😅
Ftmnur11 Oglanda tatlı yedim ,şimdi kız bebeğe hamileyim en başından beri ekşi yiyorum,ara sıra tatlı bişey çekiyor canım Bende tuttu bu koca karı olayı 😄
gzmay1 Kuzular_ Canım sürekli ekşi şeyler yemek istiyordu özellikle erik ve turşu tatlıyı severim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri yiyesim gelmiyor ve oğlum olacak bende tutmadı 😂
dsed060917 ilk oğlumda da ekşi istedim hep 3 ay bunda da aynı herkes kız bu dedi hatta karnın yaygan çok çıktı dediler yaprak turşu aşerdim sonuç ikiside erkek 😀😀