CansuuBlogg insallah olumlu yorum yapan da olur bende işe yaramadı ama benim sorunum çok farklıydı yazayım belki sizin için de farklı bir bakış açısı olur çünkü benim takipli olduğum doktorum fark etmemişti farklı bir doktorda tanı aldım, ikinci düsügümden sonra hsg çektirmeme rağmen 10 ay gebe kalamadım doktorum letu kullandırdı yumurtam çok güzel büyümüstü çatlatma iğnesi de yaptım ama gebe kalamadım o ay ve tek umudum oydu çok üzüldüm ağladım stres de olmuştum ayrıca sırf iğne olduğum için ilişki yaşıyorduk bu çok canımızı sıktı, sonraki ay ben başka bir doktora gittim sürecimi anlattım beni ultrasona aldı ve senin en kaliteli yumurtan olsa da yumurtalıkların yaglandıgı için sperm kabul edemiyor senin acil göbeğindeki yağları eritip yumurtalıklarını açman lazım kilo ver dedi ben şok oldum çok kilolu değilimdir sadece son zamanlarda biraz stresten abur cuburu fazla yemiştim ve oturarak çalışıyordum aynı ay 10 kilo verdim çok sağlıklı beslendim spor yaptım eşim de aynı şekilde sağlıklı beslendi benimle birlikte kilo verdi ve aynı ay tek birliktelikten bebeğimiz oldu tabi biz o ay bi kilo verelim de olursa olur olmazsa sonra olur modundaydık rahatlamıştık en azından tanı almıştım çözümü belliydi ve rabbim en güzel zamanda verdi yavrumuzu bize :) Allah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin