muuzoo Edremit’te leş gibi bir hastanede 6 gün önce sezaryen oldum nakitte 70 bin hastaneye ödedim, 40 bin de doktorum dışardandı ona ödedim sadece doğum için 110 bin tl verdim muayene ücretimde 3500 tl ,kk olursa 4000 tl
sevdaakin mamacitaaa Şu an ki fiyatlar evet bu şekilde. Op. Ve doç. Olarak da değişiyor. Bahçelievler medipol için ben de Ocak ayı doğum görünüyor. Doç. Normal doğum 77 den başlıyor Doç. Sezaryen 110.000 Zorunlu sezaryen 156.000 dedi ayrıca Ocak ayı için geçerli olmadığını söyledi Doğum paketi de yapılmıyor
PinkDream 2bebelihayattttt ben hemen almıştım kalp atışını duyunca tavsiye etmişlerdi gebelik kesin olsun kimyasal felansa boşa gitmesin diye size bağlı ne zaman almak isterseniz
Serendipity16 nksushico Ümraniye Çakmak erdem Hastanesi’ne gittim cumartesi günü benim ikinci doğum olacak inşallah zorunlu Sezaryan 48.000 dedi ama benim 2027’de olacağı için fiyatlar artacak dedi doğum paketi de 99 binmiş
2bebelihayattttt PinkDream bende hemen almak isterim de mesela allah korusun da gebelik kaybı yaşanırsa nasıl oluyor süreç
PinkDream 2bebelihayattttt paket yaniyo gidiyo sanırım öyle olmasın diye ileri haftalarda alinmasini önermişlerdir
Semaaa__ nksushico avrupa tıp 22 binden başlıyor sezeryan da 28 bin Esencan hastanesi de normal de sezeryan da 45 bin
beeetul nksushico Medicana hastanesi sezeryan için zamsız fiyatı (ocaktan sonra değişicek fiyatlar) 65 bin Biruni üni hastanesi 90 bin Memorial hastanesi 130 bin
Masaldefteri123 fatmakandemirkaya güle güle büyütün bebeğinizi inşallah💕 sizede çok geçmiş olsun. bende başarıda doğum yapacağım ama merak ettım süreç nasıl ilerliyor memnun kaldınız mı. Ameliyat sonrası bebeği sizden önce mi odaya getirdiler vs 🙄. Müsait olduğunuzda cevaplayabilir misiniz 🙏
fatmakandemirkaya Masaldefteri123 her doğum gerçekten çok farklı benim haricimde 3 doğum daha yapılmıştı o gün hepsi vajinal doğum gibi ilerleyip sezeryan oldular maalesef o günün tek vajinal doğumu bendim ben doğum yapar yapmaz sağılsunlar giydirip hazırlayıp odaya gönderdiler beni 5 10dk sonra bebeği getirdiler sezeryan doğumda süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama çalışanlar olsun hemşireler hepsi çok çok iyi
aysseemrt nksushico ben atlas üniversite hastanesinden doğum paketi aldım 90bin doktorum da Büşra Can. Çok ilgili bir doktor şu ana kadar memnunum 18+4 haftalığım
Masaldefteri123 fatmakandemirkaya anladım çok teşekkür ederim. Tekrardan çok geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🙏
busrasogut nksushico kendi doktorum özel muayenehanesi olduğu için Acıbadem de yapacağım doğumu doktor ücreti dahil 200.000 TL😔 yoğun bakımlık bir durum olursa hariç tabi.