Alara6161 nksushico sultanbeyli saygı hastanesi sezeryan 45.000 Pendik medipol sezeryan 65.000 dediler
leylalin nksushico Instagramdan sayfalarina mesaj atin doğum p. için WhatsApp üzerinden yazıyorlar size.
cilekliturta11 nksushico Kocaeli Gebze yüzyıl hastanesi doğum ücreti 50,000₺ , Merkez prime hastanesi doğum paketi 120 bin₺ , sadece sezeryan doğum 57,500₺ , belden uyuşturma olursa artı 6 bin₺
fatmakandemirkaya Sultangazi başarı hastanesi bize normal 45 sezeryan 50 dedi ben epidural da istiyorum normal doğumda oda 12 bin toplam normal doğum için 57 oluyor 55 de anlaştık. 😁
2kezannelik gulcegul erdemde doğum paketi nasıl bu bahsettiğiniz sadece doğum mu Erdem için sormuyorum bende istanbul ikamet
gulcegul 2kezannelik doğum paketini bilmiyorum bu sadece doğum fiyatı ben başta devlete gitmiştim simdi doğum yaklaştığı icin erdeme başladım
zeyy8 2kezannelik bir ay önce 105 bindi. 10 muayene, 10 nst ve doğum karşılıyor. Doğumun normal ya da zorunlu sezaryen olması gerekiyor. Epidurali ayrıca ücretlendiriyorlar. Aynı paketin bir de 14 hafta ve sonrası versiyonu var. Onda 7 muayeneye düşüyor, fiyatı da 95 bin. Paketlere bazı tetkikler de dahil.
saskinleopar nksushico Bezmialem Dragos 75 bin Avicenna Ataşehir 55 bin. Bezmialem üniversite hastahanesi olduğu için ben orayı tercih edeceğim daha güven veriyor.
gulcegul habibetoy Gülnar hanima gidiyorum tanıdıklarını bi kısmı ona bi kısmı Şirin hanima gidiyordu ikisinden de memnunlar bende memnunum gayet ilgileniyor açıklayıcı konuşuyor sezaryen olacağım zaten eli de iyiydi ağır geçmedi tanıdıklarımın ameliyatı
Sema61 semblog medilans mı öyle bişey bide medicana ikiside iyi ama medicanayı öneririm. Şöylede yapabilirsiniz direk fetih hanayın kliniğini arayıp bilgi alabilirsiniz