orhismommmmmm nazlim67 ben hamileliğin sonuna kadar Levetiron 50 mg kullandım düzenli içmen lazım çok dikkat gerektiren konu hamilelikten önce troit ne bilmezdım
temmuzonbir nazlim67 ilk 3 ay 2 2.5 arası olmalı daha sonraki aylar 1 ile 2 arasında olmalı sizin 3 gelmiş ilaç başlaması lazım 25 mg değerlendirilebilir
ync94 nazlim67 referans aralığında olsa da hamilelikte 2.5 ve üstü olması istenmiyor ilk trimester. Sonrası için de belli değerde olması gerekiyor. Burada da çok fazla bu yönde okudum. Kendi doktorum da aynı şekilde söyledi. Üst sınır 2.5 benim 2.54 çıkmıştı ilk ayda. İlaca başladım 25 mg. Şu an 29. Haftadayım geçen hafta 2.1 e düştü ama gene ilaca devam ediyorum.
canankoyuncu nazlim67 evet hemen kontrol altına aldık gebe kalır kalmaz düşürdük Sanırım 1’in altına düşmesi lazımmış
canankoyuncu nazlim67 yok düşmezdi benim hayatım boyunca hep böyle yüksekti Aşılama yaptırmadan önce kan tahlili yapıldı yüksek çıkınca hemen ilaca başladık aşılama yapıldı tuttu bir aylık süreçte oldu bunların hepsi tabi halen kullanıyorum o yüzden
nazlim67 himm anladım benim tiroid sorunum yok şükür umarım düşer yani benim gebelikte çıktı tiroid nedir bilmiyordum
ync94 temmuzonbir Benim üst sınırdan yüksek olduğu için üst sınırı biliyordum. Altı bilmiyordum. Teşekkürler.
temmuzonbir ync94 rica ederim, bana 3 yıl önce tanı konuldu çok araştırdım çok doktorlara gittim, dirençliydi düşmüyordu değerim o yüzden iyice bilgi sahibi oldum tiroitle ilgili maalesef