Mikaa_ lütfen özellikle süt konusunda morelini yüksek tut bozarsan sütün azalır psikolojik olarak bolca suyunu iç süt arttırıcı damlanı kullan anne çayını iç morelini yüksek tut bolca sağım yap başta bende senin gibi oldum sütüm yoktu emiyor sandım sonra sarılık olmuş bilmedim kv yanımdaydı lafta oda anlamadı mecbur mamaya başladım zamanla okudum araştırdım yedim içtim süt olsun diye çok şükür sütüm oldu hâlâ bazen doymuyor gibi hissediyorum mama veriyorum lütfen canım kendini güçlü ve güzel tut bu günler çok zordur benim gibi ilk bebeğin ise ama tadını çıkar ilerleyen zamanlarda inan bana özliceksin biz 6 aylık olduk desteksiz büyütüyorum ve o ilk zamanlarını kucağımda kaybolacak kadar minik oluşunu çok özledim inan bu zamanlarını bile çok özleyeceğim birde aç kaldığını düşünüyorsan mama takviyesi yapabilirsin ama önceliğin emzirme ve sağım olsun ben mama olarak hipp organic combiotik serisini kullanıyorum çok memnunum gaz kabızlık kusma ishal durumu hiç yaşamadım günlerinin kolaylıkla güzellikle şahane ve bolca sütünün olmasını diliyorum