nurbora normal doğum planladık ama hareketsiz bi gebelik geçirdiğim için ve sancım açılmam olmadığı için çok zor geldi bana süreç, ama herkesin süreci ve bedeni farklı yorumları okurken bunu bilin mutlaka. Suni sancı aldım, zaten normalden bende korkuyordum ama genede sağlıklı olan o diye ve çevrede herkesin illa normal illa normal demesinden dolayı son ana kadar normali denedik. Suyum kalmadığı için de sezeryana döndük. İyiki de öyle olmuş, hem bebek hem ben yorulduk strese girdik, bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle gelmeli biraz da bence. Sezeryan da kolay diyemem tabi, ameliyat ve iyileşme sürecin uzun, belirli hareketleri uzun süre yapamıyorsun, hatta o yerdeki hissizlik uzun süre gitmiyor. Bazılarında bel ağrısı falan kalmış bende kalmadı hiç mesela. Herkesin farklı süreci. Sezeryan sonrası ilk ayağa kalkma çok zor, yaşayan bilir,ama yürüdükçe iyi oluyorsun tuhaf bi şekilde. Bide bende günlerce süren kafa baş ağrısı oldu resmen beynimin içi yani, ama bu çoğu insanda olmamış neye bağlı bende bilmiyorum. Genel olarak sezeryan korkuttukları kadar kötü değil, ama kolay da değil 🙏🏼