gul_m5 Şu anda ovulasyon testi yapıyorum bugün 13. Ovulasyon testini de yaptım ama hala pozitif göremedim testlerden mi bilmiyorum eczaneden alabileceğim ovulasyon testi önerir misiniz kullanıp pik gördüğünüz ya da yanıltıcı dediğiniz var mı
sati2211_ gul_m5 eczaneden artimed aliyorum ogulasyon test 165 tl 5 lisi biraz pahali ama internettekilere guvenemiyorum bu da yaniltmadi hic hep gordum pik sukur gebekikte olustu bir kere ama kalbi durdu agustosta tekrar denedim ilk olmadi simdi yeni bitti adetim tekrar aldim bugun iki kutu baslicam yine
eaydin1 gul_m5 ben bu ay yaptım ovulosyon takıbı artımed kullandım iki gün üst üstte pik gördüm sonra silikleşti şükür hamileyim
gul_m5 sati2211_ ya bende kullanıyorum şu an 13. Testi yaptım ama hala görmedim acaba testte mi sorun var diyorum pcosum da olduğu için emin olamıyorum
sati2211_ gul_m5 bende pcosum ve her seferinde yumurtlamayi goruyorum testte hic yaniltmadi beni bilmiyorum
dilooooo Bende sizin gibi anket oluşturdum gün içinde bugün benim 17. Günüm yeni pik oldu 16-18. Günlerde yumurtlama daha oluyor diyorlar adetinizide eklediğinizde 5 Gün daha bir yapın isterseniz ben internetten innovation aldım 30 lu 500 küsürdü
gul_m5 dilooooo bende ilk onu kullanıyordum ama bende genelde ikinci çizgi neredeyse hiç belli bile değil test mi bozuktu acaba dedim
dilooooo gul_m5 belki aldığınız seri de hata olmuş olabilir bende mesela 9 gün hep aynı siliklikte verdi bende bozuk yada bir sorun mu car diye düşündüm ama bugün yoğunlaştı bir kere daha şans verin isterseniz
zemyy gul_m5 laboquick tavsiye ederim ben de ilk labo kullanıyordum sonra innovitayı da denemek istedim ama asla piki yakalamayamadım. Tekrar geri laboquick e döndüm en azından koyuluk takibi benim açımdan net ve daha anlaşılır. Profilimden de bakabilirsin. Ve sanırım şuanda da hamileyim kan vermeye gideceğim aile hekimine 🙏🏼
senatolgi zemyy bende laboquick kullandım ve herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor kendini strese sokma lütfen ☺️ bazılarının 10. Gün olur bazılarının 20 teste devam keyfini çıkar
gul_m5 sati2211_ Ben henüz piki yakalayamadığım için bilmiyorum ama galiba benimki de geç oluyor 14. Testi bugün yapıcam daha
gul_m5 sati2211_ hiç koyulaşmadı düzensiz regl benim hep kendimi bildim bileli bazen koyulaşıyor bazen silik oluyor
gul_m5 eaydin1 Hayırlı olsun 🤲🏻 inşallah bende güzel haberler alırım ya biraz yorucu bu ovulasyon testi ama inşallah güzel sonuç alırım
hyrss eaydin1 merhaba ovülasyon testiniz ne marka bide nasıl yapıyoruz hiç bilgim yok bilgi verir misiniz 12 aydır hamile kalamadım