iloogi Herkese selam, ilk gebeliğim. Hareketleri ne zaman hissetmeye başlarım? 20 haftalığım ve şu an sadece gaz gibi şeyler hissediyorum🥹
sesevgi1 iloogi 21+5 teyim iki gündür gaz gibi hissetmeye başladım o da günde bir iki kez plasenta öndeyse normalmiş
nurbanucil iloogi 16.hafta biterken hissetmeye başlamıştım ama bu çok değişken, her bebiş başka her beden başka; yakında kendini belli eder gönlünüz ferah olsun🥹
QRare Kızımda 18’de başlamıştı, 17’deyim şimdi bu gebeliğimde daha başlamadı net olarak. Hafif hafif hissediyorum.
subatsifir9 16 haftalık olduk bugün ben de bir şey hissediyorum ama gaz giib de değil gibi de böyle değip geçiyor gibi anlayamadım bebek mi acaba
ipekkkaynarr Bende 20de hissettim. Ayaktayken hissedilmiyor bence uzanıp dinlenmeye başlayınca karnımın tam ortasında pıt pıt yapışını hissediyorum. Uzanıp karnınızı sevin 🥹
pembeniz İlkinde 18.haftaya girer girmez hissetim bu minişim daha 10haftalık bakalım ne zaman hissedicem
MrsSaka 16 da hissettim o kelebek kanadı gibi dedikleri şeyi sol tarafımdaydı o hafta o yüzden anlamıştım sonra baktım pıtpıt şimdi 18 oldum daha çok hissetmek istiyorum 🫠🫠
cilekliturta11 iloogi ilk gebelikte 19.haftada net hissetmiştim , simdi 18 haftalık ikinci gebeliğim hâlâ hissedemedim
beyzaongan iloogi hadi inşallah benimki biraz riskli doktora gidip geliyoruz en yakın süredede hissederiz 🌸