hamdiye1 2 buçuk yaşındaki oğlumu kaybettim oğlumdan 1:10 gün sonra bir bebek gömdüler çaprazına gömdükleri zaman bir tabela yazıyorlar numaralı ve başına baş ucuna daha doğrusu çakıyorlar gider yaparsın edersen öyle kalıcı oluyor o dediğin bebeğin ailesi mesela belediyeye bıraktı büyük ihtimal üç senedir ailesi oğlum kaybettim hiçbir zaman da gelmediler ziyaretine zaten 20. günde o tebellüğ ya üstüne basıyorlar kayboluyor ya oraları Söze otları biçen temizleyen çalışanlar bir şekilde yerinden oynatıyor çöp oluyor yani o bildiğin toprak üstüne basıp geziyor millet oğlumun çaprazında 20 senelik bir bebek vardı bebeğin annesi geldiği zaman yan tarafında bir yapılı mezar vardı yakın zamanlarda vefat eden bir bebeğin mezarı yapmışlar bunu dedi o da dedi üç farklı bebek gömmüşler kadın buna şahit olmuş 20 sene içinde siz düşünün ne demek istediğimi Allah tekrardan sabır versin .ağlamak istediğiniz zaman ağlayayım bağırmak istediğiniz zaman bağırın .saçma sapan insanlarla aynı ortamda bulunmamaya çalışın. yapılan saçma sapan tesellilere tepki verin içinizde kalmasın çok zor bir durum sükünet Diliyorum 🙏