hamdiye1 zaten amniyosentez olmuşsunuz aynı işlem gibi düşünebilirsiniz tek farkı sıvı enjekte ediliyor bu işlemede fetosid deniliyor. Sonrasında karnınız çok sertleşiyor böyle içerde ağır bi taş var gibi oluyor. Ama zaten tekerlekli sandalye işe sizi pernatolojiye götürürler. Orada yatışınız yapılıyor. İlaç veriyolar bana ilaç verildikten sonra tuvalete gitmw hissim olmuştu ama hemşireler bu kadar çabuk olamaz felan demişti alttan muayene ettiler açılma olmayınca tuvalete gidebilirsin dediler gittim normal tuvaletmiş ama ağızdan verdikler bi hap vardı mide koruyucu sanırım onu kusmuştum ben olabiliyormuş zaten. Sonra 3 saat arayla alttan ve dil altı vermeye devam ettiler. 5 gibi adet sancısı gibi sancılarım olmaya başladı 7 gibi baya arttı ama sıklığı azdı gelip gidiyordu o ara yemek yemeye çalıştım hem çok uykusuz hem çok açtım ara ara gelip alttan muayene ettiler. Sancım çok sıklaştı ama sancım geçtiği aralarda yemek yiyordum nedense kendimi çok aç hissediyordum ve tam yemek zamanıydı denk geldi yani. Sonra ben kustum bi şeylwr olduğunu anladım kusunca hemşireyi çağır dedim annem yanımdaydı hemşire geldi açılmama baktı tam açılma dedi herkes odaya doluştu o an perinatolojide olduğum için doğum odasına geçirmeleri gerekiyordu bana kalkıp sedyeye geçmemi söylediler ama kalkamadım çünkü ağrım vardı çoktu ve büyük tuvaletim var gibiydi resmen altıma yapıcam bağırdım hatta söyledim. Doğumhanede bana ebe bağırma beni dinle bağırırsam doğumun zor olur ben söyleyince ıkın sadece bana sancın gelince söyle dedi bağırmadan ıkınman lazım dedi doğum 10 dakika sürdü annem perinatolojiden doğumhaneye inememişti bile. O an ebeye güven. Ebe ne derse yap yap ki içerde parça kalmasın birde kürtaj olmak zorunda kalma canım. Cocuk çıktıktan sonra ne acı ne ağrı her şey geçiyor. Tabiki kalbimizde ağrı baki.. İnşallah rabbim güzel tecrübelerde yaşatır 🙏