gam7e Merhabalar ben yaşadım ve maalesef çok çok kötü geçirdim bu süreci. Şuan ben 23+6dayım 10. Haftada başladı bende. Sızlama zonklama yanma uyuşma hissizlik güç kaybı. Aklınıza ne gelirse doruklarda yaşadım maalesef. Doktor doktor gezdim. Ortopedi hiçbir şey yapamam hamilesin dedi, kadın doğum doktorum gebelikten sonra geçer dedi, nöroloji doktoru da şuan fizik tedaviye gidebilirsin ancak doğumdan sonra kontrol edebiliriz ona göre ameliyat olursun dedi.
Artık o kadar dayanılmaz durumdaydım ki araştırdım fizik tedaviye başladım. 18-19. Haftamdı başladığımda, 6 seans gittim haftada 2 olacak şekilde. %80 azalttı neredeyse şükürler ettim. Fizik tedaviye gitmeden önce doğru düzgün uyuyamıyordum ne gece ne gündüz en azından şuanda uyuyabiliyorum. Seanslarım geçen hafta bitti, fizyoterapistim devam etmemi önerdi 12 seansa tamamlayalım dedi fakat ben özel sebeplerden dolayı şuanda 2 hafta ara vereceğim. Ama çok şükür ki çok iyiyim. Uyuyabiliyorum en azından.
Çok uzun süre telefon tutunca, ağır bir şey taşıyınca vs hemen uyuşuyor o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.
YouTube da Karpal tünel sendromu egzersiz videoları var, fizik tedaviye gitmeden önce yapıyordum etkisi olmuyor gibiydi, fizik tedaviye başladım aynı egzersizleri gösterdiler. Tekrardan egzersizleri uygulamaya başladım şuanda iyi geliyor. Onları tavsiye edebilirim
Umarım yazdıklarım size yol gösterir. Ben çok araştırdım çok baktım ama hiç açıklayıcı video yazı yoktu.
Umarım en kısa sürede şifa bulursunuz çok geçmiş olsun 🥺 yine takıldığınız bir şey olursa sorabilirsiniz