iremeyidogan 6+4 haftalık gebeyim her gün günde bi kez kusardım ama bugun sabah 9 dan akşam 21 e kadar kustum azıcık su içsem çıkarıyorum prilam dr yazmıs doktorum onuda kustum bi çözümü olan yok mu
ikibebislimom iremeyidogan o prilamı uyumadan önce 2 tane atın ertesi gün bulantı diye bişey yaşamazsınız umarım kolay atlatırsınız bu süreci
sedeftopcu iremeyidogan merhaba bende aynıydım gece uyumadan 2 tane prilam içiyorum. Ertesi gün hiç bulantım olmuyor eğer olacağını hissedersem gün içinde bir tane daha içiyorum yine doktorun nasıl önerdiyse o şekilde kullan. Umarım bu süreci kolaylıkla atlatırsın🤍
iremeyidogan ikibebislimom umarım çok zor geçiyor ayağa kalkacak halim kalmadı bugun sabahtan beri kusuyorum
ikibebislimom iremeyidogan ilk gebeliğimde benim de öyleydi hap içmeyi unutunca günüm zindan oluyodu doktor dedi bana ikişer tane iç diye öyle yapmazsm faydası olmuyodu
sedeftopcu iremeyidogan Doktorun nasıl içmeni önerdiyse o şekilde kullanman daha iyi herkesin bünyesi farklı sonuçta ters reaksiyon da gösterebilir. Günde 4 doza kadar alınabiliyor ilaç. Ama gebelik takibine göre doktoruna danışman daha sağlıklı
iremeyidogan sedeftopcu doktorum gece yatmadan 2 tane iç demişti benim gün içinde bulantım olduğu için hemen içtim arası 5 dk geçmeden geri kustum
sedeftopcu iremeyidogan Bende gece 2 içtim bugün gün içinde 4-5 arası bir tane daha içtim. Belki içtikçe bünyen alışır seninde hem içer içmez etkisini göstermez zaten senin o sıra kusman gelmiştir muhtemen. Eğer işe yararsa gerçekten çok kurtarıcı bir ilaç. Umarım sana da iyi gelir