kardeleen_ Çorlu Optımed Kevser arkana ve gülsün Öztürk erdeme giden var mı kızlar takipli olduğum doktor başka bir şehire gitti 😔
kardeleen_ zuzu_59 bende Ahmet kırkıncıya gidiyordum doktorum bugün gitmiş ortada kaldım Optımed istiyorum fakat doktor yok ikili tarama zamanı da geldi
zuzu_59 kardeleen_ yorum olarak doktortakvimi.com baktım. Gülsün öztürk için 6 tane yorumdan 5 tanesi 5 yıldız vermiş, kevser arkan içinde 1 kişi 5 yıldız vermiş. Gülsün daha iyi gibi geldi bana
kardeleen_ zuzu_59 ikili şuan 10+5 im ikili tarama için 12. Haftada gel demişti 12 + larda mı gitmeliyim 11+ larda mı acaba
zuzu_59 kardeleen_ randevu bulursanız 12+1 veya 12+2 civarı gibi gitseniz daha iyi olur. Ben 12+4 civarı randevu bulup gittim o zaman yaptılar zaman olarak geç falanda demediler yani
zuzu_59 kardeleen_ aslında ikili üçlü dörtlü yerine fetal yaptırın daha mantıklı. Özelde size taramalar daha pahalıya gelir, tek başına fetal hem daha ucuz hem güvenilir sonuç olur
zuzu_59 kardeleen_ ben tekirdağ şehir hastanesine gidiyorum ikiliyi orada yaptırdım ayın 11 inde sonuç alacağım. Detaylı için daha zamanım var o yüzden bilmiyorum ama yine şehir hastanesinde yaptırırım
kardeleen_ zuzu_59 bir kez devlete gittim ilk öğrendiğimde ağlayarak çıktım odadan Recai beye gitmiştim,ondan sonra en yakın Optımed diye ona karar verdik
aycavet Doktorumuz başka şehire gidince gülsün hocaya muayene olduk. Kendisi çok tatlı çok ilgili bi doktor. Çok özenli muayene ediyor ve sorularınız karşısında sizi rahatlatıyor. 38+5 haftalığım