Pasa2026 Kızlar başına böyle birşey gelen varmı bir konu daha açmıştım görülmedi ama ben ilacı kesmek istiyorum doktor da daha kesemeyiz dedi içerken kötü oluyorum bu defada Kanama alanım olduğu için kullanıyorum progestan iğne ve kapsül yeterli olmaz mı ya
yenidenanne18 Pasa2026 kasılmada kullanılıyor diye biliyorum progestanla farklı ikisi yani doktorun bildiği vardır bence burdakiler bırak derse bırakırsan hata yapmiş olursun başka bir doktor tavsiyesi almanı öneririm
B_atik Pasa2026 ben ilk gebeliğimde kullanmıştım benimde suyum azalmıştı ama doktorum ilaç kesildiğinde birkaç gün içinde suyun normale döneceğini söylemişti öyle de oldu siz yine doktorunuzu dinleyin
Pasa2026 yenidenanne18 bir tarafı düzeltelim derken suyu azalınca çok üzüldüm Uzun süredir de kullanıyorum ama başka doktora gideyim en kötü haklısınız ben kesmek için değilde bunu belki yaşayıp olumlu sonuçlar vardır diye yazmak istedim teşekkür ederim🙏🏻
yenidenanne18 Pasa2026 peki doktor su azalma işine ne diyor yani kanamada endol verildiğini hiç duymadım ben de serklajlıyım doktorum 2 haftada bir sıkı takip yapiyor kasılma olursa endol başlarız dedi. rahim ağzı için progestan kullanıyorum sadece
Pasa2026 yenidenanne18 şöyle benim çok büyük kanama alanım vardı Vücut kasılıp bebeği atmasın diye yaklaşık 20-30 gündür endol verilmişti progestan iğne ile 10 gün sonra gittiğimde suyu biraz azalmış dedi hemen havuç suyuna falan başladım ama Yinede içerken artık içesimde gelmiyor nsai ilaçlar zaten suyu azaltıyor ama yani riskli bi süreç daha yaşamak istemiyorum
Pasa2026 Pasa2026 yenidenanne18 doktor çok önemsemedi hatta ben dedim bunu kesemiyor muyuz hocam diye Ama aynı etki olmaz bunun etkisi progestandan daha iyi dedi ama ne biliyim işte
yenidenanne18 Pasa2026 haklısın valla ne diyim Allahım süreci sağlıkla tamamlamayı nasip etsin ama dediğim gibi içine sinmiyorsa bence bir perinatolog tavsiyesi al
Pasa2026 Esraharmn inşallah öyledir vallahi ilaçtan kaynaklı olduğunu bildiğim için içerken boğazımdan geçmiyor hergün içtiğim şey😢
Pasa2026 Esraharmn inşallah çok teşekkür ederim 😢🌸 Allah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
selcenklc Bende kullanıyorum 12. Haftadan beri ikiz gebelik şuan 24. Haftadayım kasılma olmasın diye kullanıyorum suları iyi çocukların çok şükür doktor aksi bir şey söylemedi şimdiye kadar
Pasa2026 selcenklc inşallah sağsalim kucağımıza alırız bebişleri havuç suyu suya çok iyi geliyor diye araştırdım siz yine doktorada bi sorarsınız ama ben bugün doktor öyle diyince günde 1 bardak içmeye karar verdim🫠 inşallah bizdede bi sıkıntı olmaz 1 aydır kullanıyorum bende yaklaşık
Pasa2026 fikretbaciniz ne kadar süre kullandınız acaba kanama alanım öncelik olduğu için aklımı karıştırdı doktorun öyle demesi ya da ek birşey yaptınız mı
selcenklc Pasa2026 havuç suyunu bende duydum hatta bir tanıdığım bebeğin suyunda sızıntı vardı hastanede yatarken doktor tavsiyesiyle havuç suyuyla destekledi bebeğin suyunu sağ Salim kucağına aldı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi