Sema61 merve_buse bi arkadaşın kızının adı öylü tanem . Mevsim çok duymadım aslında farklınistiyorsanız olabilir benim kızımın adı Eylül lina ama şimdiki aklım olsa zeynep koyardım.
merve_buse Sema61 herkeste olmayan bir isim istiyorum aslında dün mevsim ismini duydum ilk defa ve aşırı içime sindi. Çok farklı ve güzel bence. Nedense bizimkiler beğenmedi 🥹🤣 amaaa hiiiç sorun değil bebe benim bebem kimseye sorcak değiliz 🤣🤣🤣
Sema61 merve_buse valla bende bi gece yatarken aklıma geldi direk koydum kimseye sormayın tabi sizin içinize sinsin
muhendistenfikirler merve_buse lisede Elif Mevsim diye bir arkadaşım vardı, Mevsim ismini ilk onda duymuştum farklı ve güzel bir isim Kumsal da aynı şekilde çok güzel isim🌸
merve_buse muhendistenfikirler elif ismini de cok beğeniyorm çok güzel bence ama çevremizde olmayan bir isim arıyorum. Kardeşimin nişanlısı Elif :) 2 elif bir aileye fazla ahahah
1mimikralicesi merve_buse Kumsal ve Öykü ismi kulağa hoş geliyor 🥰 sağlıkla kucaklayın inşaAllah miniğinizi 🌸🦋
merve_buse 1mimikralicesi amin teşekkür ederiz inşallah. Ya Mevsim ya Öykü olcak zaten büyük ihtimalle ;) kumsalı sevemedim
muhendistenfikirler merve_buse Mevsim’i arkadaşımda duyduğumda çok beğenmiştim ben de. Çok kibar naif biri 🌸
edanurbalcii Kaynanam yeni vefat etti diye eşim annesinin ismini koymak istedi bende yanına bade koydum ilknur bade olcak inşallah ismi 😊
merve_buse edanurbalcii sağlıkla büyüsünler Vefat eden birinin ismini koymak iyi değil diye biliyorum ama tabi siz daha iyi bilirsiniz Hayırlı uzun ömürleri olsun canım