bsnrzdmr ya aslinda ben şoyle bisey dusundum bizim sigortamiz yok. Esimin kendi işi ama bir yere bagli olmadigi icin sigortasi yok. İnsaatci oldugu icin yapi sirketleriyle belli bi sure caliscak olursa o zaman yapi sirketi sigorta yapiyo ama bi sure. Hatta sigorta bi ara vardi ama bitmis sirf bu yuzden devlet hastanesine bile muayne ve kan tahlili ucreti odedim. Ozele gitseydim cok daha iyi olurdu en azidnan 2 bucuk yasinda cocugu mu birakip saatlerce hastane de beklememis olurdum valla. Herneyse iste bende şoyle dusundum bi yerle anlaşsa sigortali gini gorunse prim ne kadar yatiriyolarsa biz onlara odesek nasil olur ded bakariz dedi. Cunku sigortali olunca sgk ile anlasmali olan hastaneler indirim de uyguluyomus bi kismi sigorta karsiliyomus. Ben oglumda da dogum yaparken osel hasta olarak giris yapmislardi bana. Oglumu cocuk doltoruna goturdugum zaman da ozel hasta olarak giris yapiliyodu. Yani yuksek fiyat vermektense cok bi indirim olmasa bile indirim olur diye dusundum. Boyle bisi yapsak olur mu acaba sizce ben bu islerden pek anlamam da