mirbusra zzsszz banada bugün dedi 🤦🏻♀️ hiç başıma böyle bı zamanda gelmez zannediyordum 2 gün önce erkek dedi bugün 3 çizgiyi gösterip kız dedi
mirbusra tazemomm_ tam bende sana kız diyecektim cnm kız olduğu net üzülme hayırlısı olsun inşallah banada 2 gün önce erkek dedi bugün net kız dedi 3 çizgisini ben gördüm yani 2 kizm daha var
sevilayyergn mirbusra özel mi doktor nasıl erkekle kız karışır anlamıyorum banada erkek dendi 13 haftada değişir mi bilmiyorum su an ikilemde kaldım
mirbusra sevilayyergn değişmez ben kendim gördüm o belki kararsız kalmış çünkü ben bence kız dedim oda bana erkek gibi geldi ama haftaya bakalım demişti bugün kanamam oldu gittim kendi söyledi
Lodoss tazemomm_ kız bence ya çünkü 24 haftalık erkekte pipi daha net çıkıntılı oluyordu çevremdeki insanlardan gördüğüm kadarıyla
eY7 bebek_annesiii sırt çevirmek nedir yaa😂😂 bir dahakine tatlı yiyip git annesi hareket eder belki🤭 pozisyondan tam anlaşılmıyor canım bi tarif eder misin popo ve baş kısmı neresi ?
bebek_annesiii eY7 Kız bide iki seferdir gidiyorum hep sırtı dönük küsmüş heralde 😂😂başı sol tarafta canım
ins tazemomm_ ya ben 16. haftam da gittim bana kız dedi doktor yani kıza benziyor dedi ama o kadar hızlı baktı söyledi ki benim de kafam karıştı acaba dedim ilerleyen haftalarda değişime vs olur mu
tazemomm_ ins doktorun tecrübesi ultrasonum kalitesine bağlı. Bu sene o kadar çok cinsiyet değişikliği yaşayan var ki😂
eY7 bebek_annesiii 🤭🤭 Şimdiden nazlanıyor mu ne 🙈 canım bacakları falan görünüyor evet sağ tarafta doğru tahmin etmişim yine de bir sorayım dedim ama bacak arası tam belli değil o yüzden görünmüyor 🥹 Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌸