momrose tazemomm_ bana 29.haftaya kadar kız dendi sonra erkek olduğunu öğrendik ama bu haftaya kadar bir erkek bir kız diye gitti bazı bebeler bence göstermiyor
Minelsu0606 tazemomm_ burda kıza benziyor ama eyer videoda bunu çektiysen belli olmaz video gidip geliyor tam yakalıyamıyor
zzsszz cicek63 o çok sinir bozucu ya bana önce yüzde doksan erkek dedi sonra 13 de kız dedi üç çizgiyi gördüm dedi
cicek63 zzsszz ama erkeği sanırım çok erken haftalarda demiş 13 de kız dediyse yanılma çok olur bu haftalarda
mirbusra zzsszz banada bugün dedi 🤦🏻♀️ hiç başıma böyle bı zamanda gelmez zannediyordum 2 gün önce erkek dedi bugün 3 çizgiyi gösterip kız dedi
zehraclk0 tazemomm_ Cinsiyette nasıl yanılıyorlar hiç anlam veremiyorum. %100 emin olmadan söylenmemeli aslında. Ben ilk kızımı 12+6 da öğrendim ve hiç değişmedi yani doktordan doktora mi fark ediyor acaba
tazemomm_ zehraclk0 doktor ve ultrason kalitesine göre değişiyor sanırım. İlk gittiğim doktor gayet emin bir şekilde erkek dedi diğerleri bacak arası görmeden ihtimal verdi pipi görmedikleri için
tazemomm_ Arkadaşlar ben dün 14. Haftada cinsiyeti söyleyen doktora tekrar gittim bana %80 erkek diyen doktor dün bacak arası kapalı göremiyorum erken haftada öğrenince değişebiliyor dedi şaka gibi 😂
tazemomm_ Ultrasona girince ilk an şöyle bi çıkıntı gördüm dsha da göremedim pipi değil mi bu ya ne bu 😂
_Mother_ tazemomm_ 26 haftalık mı boş gibi bacak arası bu haftada pipi olsa baya belli olması gerekiyor arkadaşımın kocamandı pipi
tazemomm_ hurremsultann_ hayır haftaya gidince söylemeyi düşünüyorum ama birkaç arkadaşım cinsiyet için alttan muayene yapmadıklarını kabul etmediklerini söyledi
tazemomm_ _Mother_ bacak arası boş demedi çok sıkı kapatmış göremiyorum dedi kıza mı benziyor o zaman dedim hayır göremeden yorum yapamam dedi ama 14. Haftada erkek demişti dün göremedi anlamıyorum