Gmsy Kızlar suan 8+3 deyiz bugün 10:30da vajinal muayne yapıldı 18:30 gibi peceteye 35 iğne ucu kadar hafif pembe lekelenme geldi böyle birşey yaşayan var mı
ARYa143 Gmsy sereng24 Ben de onu soracaktım 🙄 Canım vajinal muayeneden kastın vajinal usg mi? Elle mi muayene etti?
Gizru Gmsy aynı durumu bende yaşadım hemde 2 kere toz pembe şekilde geldi küçücük. Doktorum progestan verdi. Çok şükür atlattım içini ferah tut. İlk haftalarda böyle şeylerin olması normalmiş tutunma kanaması olabiliyormuş.
ARYa143 Gmsy he tamam şimdş oldu🤭 kanama ilk trimesterda çok duyuyoruz kuzum normaldir muhtemelen ama druna bildirmen gereken bir durum👌 içini ferah tut, bilgi almayı da ihmal etme 🤗😍
Gmsy Gizru bende Progestoron kullanıyorum bit kaç gündür saatlere dikkat etmiyordum ama bir ara muayne sırsdında bastırdı sanırım o an küçük zedelenme oldu diye düşünüp içimi ferahlatmamaya çalışıyorum
Gizru Gmsy içini ferah tut bol bol dinlen en kötü ihtimalle doktorunu değiştirirsin baktın içine sinmiyor
Gmsy Gizru kendi doktorum burda değildi Progestoronu sormak için gittim aslında acile lekelenme için giymiştim 1 hafta önce orda ki doktor vermişti kanama alanı vb hiç birşey söylemedi içime sinmeyince mecbur polikşnkik randevusu aldım daha kötü oldu