Lavanta173 Selamlar uçağın iniş anındaki yere değdiği an oluşan sarsıntı nedeniyle bir zarar gelir mi diye korkum var, bu haftalarda seyahat edenler deneyimlerini yazabilir mi?
african Lavanta173 24. ve 29.haftalarımda 9ar saat uçmuştum. Bi sıkıntı hissetmedim. Bahsettiğiniz sarsıntı genelde şiddetli olmuyor, inşaallah sizinki de olmaz da. Doktorunuza danışırsınız zaten. Uçuşunuz uzunsa yürüyüş öneriyorlar sadece…
balik1 Lavanta173 bende aşağı yukarı o dönemlerde uçuş gerçekleştirdim herhangi bir risk faktörünüz yoksa sorun görmüyorlar doktorlar uçuşu doktorunuza danışmanızda fayda var
leylizer Lavanta173 o kadar sarsıntı dan birşey olmaz , içiniz rahat olsun kötüyü çağırmayın ben iki gebelikte de gittim geldim çok sükür sorunsuz
Lavanta173 balik1 doktor uçabilirsin dedi ama uçağı kullanan pilota göre iniş sarsıntısı değişiyor. Ben gebe kalana kadar her ay bindim ve bazıları uçağı resmen yere çakıyor gibi inişler yapmıştı tamamen şans
elifcepel Lavanta173 her gün sabah 2.5 saat akşam 2 saat servisle yol gidiyorum. Sallana sallana pat küt yol gidiyorum. Bana birşey olmadıysa size de olmaz Allahın izniyle:)
bingaling562 Lavanta173 14.haftamda aktarmalı uçuş yaptım 2 kere uçağa bindim yani. İkincisinin inişi bir tık sertti ama hiç sıkıntı yaşamadım ağrım bile olmadı. Doktorum da izin vermişti uçuşa. Sizin doktorunuz da onay verdiyse endişe etmeyin.