Laleu Hanimlar ben sebamedin sampuanini dalin sensitive sivi deterjanini yine ayni marka dalinin yumusaticisini ve prima pampers hassas ciltler icin islak mendilden aldim burda yorumlarda muhendisinoglu diye bi instagram hesabindan bahsetmisler arastiriyor boyle urunleri baktigimda aldiklarimdan pisman oldum gerci her urunde birsey var ama kafam cok karisti bu urunlerden alanlar kullananlar varmi
Denizanne Laleu canım ıslak mendil olarak ilk etapta alt temizleme pamuğu kullanıcam saf su ile. Sonrasında sleepy . Bez olarakta sleepy aldık şampuan uni baby deterjan baby&me bende mühendisin oğlunu takip ederek aldım bi çok şeyi
Gulsah7171 Laleu unıbabyde öneriliyor muhendisınoglu sayfasında aslında her üründe bişey var en iyisi mustela marka diyorlar oda diğerlerinin kat kat fazlası pahalı sadece 200 ml şampuan 100 lira bende kararsızım
Laleu Sampuanin goz yakmasi cok kotu oldu yine kullanabilirdim oyle olmasaydi 😑 Bende pamuk aldim kullanabildigim kadar kullanicam ama islak mendili filan cok aldim onlari ne yapiyim bilmiyorum yikayip kullaniyorlar genelde islak mendilleri oylemi kullansam
Laleu Sampuan olarak bu bahsettigimiz instagramdaki muhendisinoglu mustelayi onermis ama yorumlara bakiyim dedim hicte alinicak bi sampuan degil icindeki zararli maddeleri yazmamis niyeyse iyileri yazmis sadece guvenmiyirum o yuzden bu siteye artik isine geldigi gibi yaziyor sanirim