vrlnbht Ne zaman kaçıncı haftada yaptırdınız ben 19+5 te yaptırıcam randevu aldık 20 hafta içinde oluyormuşum erken değil demi
sesevgi1 vrlnbht bende 19+6 da gitmiştim doktor rapora erken olduğunu yazmıştı ama bana bir şey söylemedi . Benim de içim rahat etmedi 22 haftaya girmek üzereyiz tekrar randevu bulmaya çalışıyorum
cicekkkkiz vrlnbht erken değil aslında ama bana doktorum 22 haftayı önerdi. O zaman yaptırdık hem daha büyümüs oluyorlar
minik_kelebek3 vrlnbht bende 19+ 1de yaptırcam bence ideal çünkü 18 ve 22 haftalar arasında yapılması gerekiyormuş
baharerkann En ideal zaman 21. Haftanın içinde olmasıymış yani bizim perinatolog o şekilde tercih ediyordu bizde 21+4 de gitmiştik
kubb_ vrlnbht evet tam 20 haftayla uyumluydu tüm ölçümlerinide yaptı çok şükür hepsi güzel çıktı benimde ikili taramamda riskli çıkmıştı doktorum perinatolojiye yönlendirdi bakıldı çok şükür sağlıklı hiç bir sorun çıkmadı
h_drk1 sezgi14 aynen bende ona bakarak aldım 18 haftalık olunca gidecem inşallah orda erken diyip geri göndermez görümcem de 18 haftalıkken gitti yaptırdı yani