beautiful_ EflinsMom birazcık mı 😂😂😂 daha 4 günlükken üstünü açan beşiğin ortasına kadar gelen bir bebekten bahsediyoruz 😂😂
EflinsMom beautiful_ Benim kız robot gibi yatıyordu böyle şeyler duyunca şaka mı falan diyorum 😶🌫️ Allah yardımcınız olsun 🥹
vanilyalibuse EflinsMom hahahahha ay ben de öyleymişim hiç zorlamamışım anneciğimi, darısı benin kızçeme 🥹
EflinsMom vanilyalibuse Amin inşallah. Benim kız terfi etti, robotluktan hiperaktif terminatöre evrildi.
EflinsMom akbltsvda Şu an aynen bende böyleyim, kızıma yemek yedirme savaşı verdim ve yine olmadı 🤦🏻♀️
akbltsvda EflinsMom 38+4 ten yalanci sancilardan bikmis durumdymm. Her sancida acaba artacakmi demektte. Biktim. 5 yasinda ki oglumun çeneside cabasi😅
temmuzonbir EflinsMom modum nasıl biliyor musun canım, esra ezmecinin programına nurgülle Emre vardı ya şiir okurken annesi eeeğğ diyodu arkadan öyle modum kim ne derse eeğğğ diyesim var bugün 😂😂
EflinsMom temmuzonbir Onu hiç bilmiyorum 🥹 Ben gündüz kuşağında sadece Mügeyi izliyorum. Sizin hormonlarda halayda galiba 😅
temmuzonbir EflinsMom instada aşırı viral olmuştu oradan biliyorum bende programı hiç bilmiyorum, küfenin fanıyım 😀 evet hormonlar fora 😂