Kötü giden transfer sürecinden bahsetmek istedim gerçekten benim içini yıkıcı bir gündü.
Geçen donmuş embriyolar transferi için bütün hazırlıklar tamamlayıp sabah transfer e alınmayı beklerken ayaküstü gelip embriyoların bozulduğunu söylediler şok olduk ve gerçekten çok üzüldük. Tekrar bir sene içinde hem maddi hemde manevi olarak hazırlıkları tamamladık ve iki hafta önce transfer e gittik doktorumuz tek embriyo transfer edeceğini söyledi ama benim içimde hep bir kuşku vardı ben iki tane transfer istememe rağmen doktor saygı duydum ve transfer gerçekleşti malesef sonuç negatif. Şimdi tekrar yapmak için hazırlık gerekiyor maddi olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten çok yoruldum. 4 embrıyom vardı pgt yapılcagını söyledi ilk ikiye pgt yapılmıyo son iki pgtli neyse ilk ikiden de tek atıyor yanındakinide cözüp dondurmuş oluyor. Ayrıca pgt yaptırmak şuan ne kadar sağlıklı en başta hepsine yapılmalıydı bence ben pgtyı bıle istemeye bilirim artık 3 embrıyom var 3 ünüde cozun zaten gelişen koyuluyor hangi ikisi iyiyse onu transfer edin yada üçünü artık bilemiyorum böyle anlaşma olabilir mi kızlar zaten benım önceden belli sen banaa bi tane atıp olmazsa pgtlı ve 2 tane atarız demek ne demek bunları hep konuşcam zaten görüşme için gidicem olmadı eski doktorumdan devam edicem o benim durumumu bildiği için hep iki demişti siz napardınız bu durumda kızlar