babyonn Makat ve yan duran bebeğin döndüğü dönüşü hissedilir mi 30lu haftalardan itibaren diyeyim çünkü büyüdü artık yeri daraldı belki fark edilir mi acaba ?
izzzzz babyonn benim sırtımda kaburga hizamda çok ağrı oluyordu döndükten sonra o ağrım geçmişti öyle anlamıştım
Anne123__ babyonn kendinizi iyi dinlerseniz hissedebilirsiniz mesela sürekli vurduğu noktalar belli o değişti mi bilirsiniz yer değiştirmiş karnınızın şekli bile değişiyor kendinizi iyi kontrol etmenizle alakalı ama bazıları hissedemeyebiliyormuşta ben hissedebilen tarafım
tavukben Tabi fark edilir çok fazla sancı oluyor yeri değişirken son zamanlarda hissediyorsun yani acaba mı denilecek bir his değil 🫠
babyonn tavukben öyle mi diyorsunuz ben 32+2yim doktorum bi hareket önerdi dün onu yaptım on dkcık o andan beri kasıklarım ağrıyor kızım tekme atıyor sürekli bi hareketlendi. Dönmeye mi çalışıyor acaba diyorum hala da var ağrı ve değişik hareketler yapmaya başladı ayaklarıyla
babyonn izzzzz benimki makat değil canım yan yatıyor sıpa daha doğrusu karnımın sadece solunda duruyor makat olunca kaburga ağrısı oluyormuş evet hiç yaşamadım ben hep yan yattığından
anstzist Çok ağrılıydı ya. kasıkların bi taraftan, karnının her yeri acıyor sanki. Pelvik kemiklerim bile ağrımıştı. Şuan 33+2 deyiz. Yaklaşık 2 hafta önce çok ağrıyordu. Şimdi biraz daha azaldı şikayetler.
babyonn anstzist benim de kasık ve popo kemiklerim ağrıyor şu an. Doktorum da hareketi yap döndüğü zaman ağrı hissedebilirsin korkma dedi inşallah yolu bulmaya çalışıyordur kızım
babyonn Anne123__ muhtemelen hissederim diye düşünüyorum çünkü aylardır hep aynı şekilde duruyo. Ama dönme esnasında bir ağrı çeker miyim diye sormuştum aslında