tugba_211 1.5 aylık ama öğrendiğimizde 5832 küsürdü şimdi ise 13462 ikizden şüphe ediyor ailem doktor normal dedi baya yuksek olduğu için şaşırdım merak ettiğim için soruyorum sizde de durumlar aynı mı?
allyslife tugba_211 beta yüksekliği ile ikiz bebek arasında tıbbi hiçbir ilişki yok canım. Betanın hızlı artması, sağlıklı gebeliği gösterir sadece.
tugba_211 kalimero39 2 gün önce öğrendik emin olmak için doktor test istedi ve pozitif çıktı 13 bine çıkmıştı o esnada değerler
tugba_211 erkekcocukannesi vede kist var 9 cm doktor takip altına altına aldı korku var içimde diyebilirim
tugba_211 erkekcocukannesi yaa hayırlısıyla kucağıza alırsınız inşallah 2 Eylül’de kalp atışını dinlicez inşallah
allyslife tugba_211 erken kan verirsen beta düşükken, geç kan verirsen beta yüksekken öğrenirsin. Basit matematik yani, hiç takılma oraya. Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin🐣
zuzu_59 tugba_211 benim doktorum erken tutunduğu için yükselmiş dedi. İkiz böyle anlaşılmaz keseye bakılır. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏