busbusssss Kızlar bebeğim 12+4 ultrasonda 13+5 çıktı. Ultrason görüntüsünden anlayanlar cinsiyeti nedir sizce çok merak ediyorum☺️
busbusssss Luise yaa bugün doktora gittim bu ultrasonu verdi bacak arasına çokça baktı erkeğe benziyor dedi çıkıntıyı ben de gördüm ☺️
busbusssss cicekkkkiz inşallah gönlüm erkekten yana. Kızı nasip etti inşallah erkeği de tattırır Rabbim ☺️
busbusssss _kalpatisi orhismommmmmm Sermec27 Rica etsem ultrasona bakar mısınız bir tahmin istiyorum sizden ☺️
busbusssss orhismommmmmm dün doktor 10-15 dk inceledi bacak arasını dolu gördük acaba doktor yanılmış olabilir mi ya?
orhismommmmmm busbusssss 16. Haftaya kadar bana kız dediler 18 de gittiğimde erkek dediler tanışma oluyor kaç haftalık Suan
busbusssss orhismommmmmm özelde mi kız demişlerdi sonra erkek olduğu ortaya çıktı acaba? Bana dün özeldeki doktorum erkeğe benziyor dedi çok ilgiliydi sağolsun her yerini didik didik inceledi
busbusssss _kalpatisi elden analiz de baktırdım onlar da kız diyor. İnşallah yanılıyorsunuzdur yaa ☺️iki kızım var Rabbimr şükür,üçüncümüz hayırlısıyla erkek olsun istiyorum bakalım bir iki haftaya netlik kazanır inşallah