mercan97 Kızlar doğumu kış ayına gelip bu aşıyı yaptıracak olanlar var mı, doktorunuz önerdi mi merak ettim
bambitoo_ mercan97 Bende yaptırmayı düşünüyorum doğum tam kış ocak başında doktoruma daha konuşmadım zaman var diye ama muhtemelen yaptır der
nurbanucil mercan97 ben yaptırdım, doktorum önerdi, kendim de araştırma yapmıştım ve yaptırmak istiyordum zaten
nazende17 mercan97 yaptırmadım başta yaptırmak istemiştim ama biraz araştırınca uzun süredir ülkemizde uygulanmadığını öğrendim ileriye dönük korkularım olduğu için yaptırmadım😭
ikincikezanneoldum Benim dr önerdi bende sr bir sey deyince kararı kendime bırakamıyorum. Yani ne olur olmaz diye yaptırdım ben memlekette. Ama orada da kimse bilmiyor aşıyı ilk kez yapıyoruz dediler ilginç bir sekilde.
ikizannesiasl nazende17 aslında bizim ülkemize yeni geldi aslında aşı yeni değil yıllardır var olan bir aşı
mercan97 pinkbaby_ Haftadan sonra yapılıyor , Rsv virüsüne karşı bebek antikor kazansın diye yapıldığını söyledi doktorum . Yenidoğanlarda yoğun bakıma yatışın sebeplerinden biriymiş ve özellikle kış bebeklerinde öneriyorlar .
ikizannesiasl mercan97 doktorum henüz bir şey demedi ama yaptırmayı düşünüyorum ikiz oldukları için riske atmak istemiyorum