ARYa143 kkaahhss yavaş ve uzun süreli nefesler.. Not alındı 👍😊 Ben şey duydum; çiçekleri kokla, mumları üfle🤭😊
nurpinarr kkaahhss hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşaallah bebeğinizi🌸 ilk doğum kaçıncı haftada ikinci doğum kaçıncı haftada oldu acaba sizin
ARYa143 kkaahhss beni sağlık bakanlığından arayıp doğum eğitimine davet ettiler de, ben 34 ü yarın tamamlıyorum, buraya kadar riskle zar zor geldim diye gidemedim, 😂
Elifbdk53 kkaahhss aaa ben şu anda 39+2 yim Rabim sağlıkla bana da nasip etsin çok korkuyorum 🥺Rabim cesaret versin
kkaahhss Elifbdk53 ilk ise tabiki korkular fazla oluyor neyle karşılaşacağını bilmiyorsun tecrubesızsın çok iyi anlıyorum ama kalpten söylüyorum korkulacak hiçbir şey yok . Sancılarla başa çıkmaya çalışıyorsun orda beynini devreye sok bu bir dk bir süreç geçecek dıye kodla doğum anı ıcın önemli olan ıse kendıne güven ben yaparım ben başarıım de ve sadece doktorunu dınle bagırma ile nefesını de kendını de yorma boşa ıkınıp kendını zorlama hisset ınan hersey allahın izniyle su gibi ilerler umarım az da olsa sana yardımım olmustır allahım sağlıkla bebegını kucağına almayı nasip etsin
Elifbdk53 kkaahhss Allah razı olsun gerçekten yazdıklarınız bir nebze de olsa kalbimi ferahlattı bu benim üçüncü doğumum ama ne kadar üçüncü de olsa korku yine aynı korku Rabbim hepimize cesaret güç kuvvet versin kolay doğumlar nasip eylesin🤲🩷
kkaahhss ARYa143 bende gitmedim YouTube ve instagramda bir çok sayfa var ordan yaptım çok şükür işe yaradı :) vaktin varken sende yapmaya başlamalısın ☺️🙃
ARYa143 kkaahhss ben drumdan onay almadan yapamam kuzu, riskli bebeyim serklajla tutuyoz benim cimcimeyi yoksa erkenden gelecek 🙈😂
kkaahhss Elifbdk53 ne güzel daha önce iki kere tecrübe edınmişsin Allah’ın izniyle çok güzel bir doğum olacak kendine inan güven herşeyin en güzelini yapabilirsin buna kendine inandır hersey beyinde bitiyor inan bana 🫶
Elifbdk53 kkaahhss Tamamdır inşallah bu saatten sonra yapacağım yapabilirsin diye kendimi inandıracağım suni sancı yediniz mi ben iki doğum umda da yemedim de acaba bu ücüncüde yer miyim diye hep düşünüyorum
kkaahhss Elifbdk53 ilk doğumumda suni sancı ile doğum yaptım bunda çok şükür kendi sancılarım ile doğum yaptım
kkaahhss Elifbdk53 Allah kendi sancın ile gitmeyi nasip etsin canım🙏 benim ilk ve tecrübesiz olduğum için zorlanmıştım ama sonrasında bebegını kucağıma alınca acı falan kalmıyor tabi
kkaahhss ARYa143 aman aman öyle bir durum varsa doktorun ne derse o Allah zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah canım