[silindi] Evet kızlar sabah kahvaltılarında neler tüketiliyor :) ? Herkes birbirine fikirlerini sunabilir mi ? 💚
Yasemincifci [silindi] 1 kaşık pekmez taze sıkılmış portakal suyu zeytin peynir yumurta salatalık domates bir dilim ekmek
Kaya1902 [silindi] kaşarlı tost domates salatalık diğer menümde tereyağında omlet peynir zeytin salatalık domates 🙈😁
Burcuveburcum [silindi] omlet domates salatalık zeytin peynir ve portakal suyu☺️Bir dilim ekmek iki kaşık pekmez
[silindi] Yasemincifci sevdim bunu Yasemincifci sevdim bunu :) hergün kaşar tüketmeye çalış tatlım :)
Zuleyha18 Haşlanmış yumurta, zeytin (yeşil) siyah niyeyse yiyemiyorum 🤷🏽♀️ arada tahin pekmez canım isterse 😄 peynir , salatalık 🥒 (domatesten soğudum) 😬
[silindi] Zuleyha18 bende ilk hamile kaldıgımda cocuk aman ac kalmasın psikolojisi ile yumurtaya abanmıştım 😂😂 iğrendim sonra ama şimdi birazda olsa yiyebiliyorum 🌸
Uykusuzzt Zuleyha18 siyah zeytini bende yiyemiyorm nerdeyse 6 ay olcak siyah zeytin ağzıma sürmedim tiksindim😂 yeşil yiyorum
Lavanta01 2tane haşlanmış yumurta, peynir zeytin , Ama daha mevsimi gelmedigi icin salatalik domates tuketmiyorum cok canim istemedigi surece. Marul, havuc , bazen kara lahana. Sebze agirlikli besleniyorum. Bazen 1 bardak ayran iciyorum. Cay falan sevmem. Ekmek de sevmem. Ama bazen hamurisi yiyorum malesef🙈
Burcuveburcum [silindi] kan ilacı kullanmayı hiç sevmiyorum gerek kalmasın diye kan yapar diye yemeğe gayret ediyorum hem tadı da güzel😋
HanlarinMomysi [silindi] sabahları haşlanmış yumurta 🥚 peynir 🧀 zeytin, domates 🍅 bir dilim ekmek 🍞 ve elma dilimi kesilmiş limonlu turp 🤭😊