yenidenanne18 Lunabliss çin takvimi ilk gebeliğimde erkek dedi kızım oldu😅 şu an 2.ye gebeyim yine erkek dedi bu sefer oğlum oluyor bu tarz şeylerin bilimsel değeri yok zaten ya kız ya erkek olacak işte sallıyolar😂😂
Alara6161 yenidenanne18 doğrudur benim karşıma bu listeler hep doğru çıkmıştı acaba benimkinin cinsiyetimi yanlış 😁😁 annemde bana hep erkek demişler doğumda kız çıkmışım buda öyle olurmu ki
yenidenanne18 Lunabliss Allah sağlıkla gönlünüzdekini nasip etsin inşallah 🙏🏻🤩 bu arada evet 10 hafta erken değişebilir. benim doktorum da 11de kıza benziyor dedi 12de erkeğe benziyor dedi 13te net gördük erkekmiş🩵🤭
Lunabliss 10+4 haftalıkken doktor kıza benzetdi ilk çocuğumun hep erkek olmasını ister öyle dua ederdim sizce bu değişe bilir mi?yani çocuk erkek ola bilir mi?🥲
mom97mom Çin takvimi çünkü yaşa +1 yada +2 eklenip öyle bakılıyor tablodan çoğu kişi yanlış hesaplıyor o yüzden, chatgbt ye sorunca o direkt hesaplayıp söylüyor daha iyi oluyor
yenidenanne18 Alara6161 ahahah ya sallıyolar işte zaten %50 seçenek var 😅 ya kız ya erkek. valla bu zamanda cihazlar iyi olduğu için o kadar yanılmaz genelde az oluyo ama benim ilk doğumum erken oldu yoğun bakıma gidiyordum orda bi tane kadın vardı 40. haftada doğum yapmişti hep kız demişler doğumda erkek çıkmış çocuğun her şeyi pembeydi😅😅
Alara6161 yenidenanne18 bi tane ünlünün de öyle olmuştu ya geçen sene erkek demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam oda kıyafetler herşey mavi kız çıkmıştı 😁