Ruhsuz Slnrhz canım kesenın biri küçülmüş dedi diğeri iyi ölçüsü dedi 6 haftalıkmış 10 gün sonra kalp atışı için cagırdı
Ruhsuz Duuyguum şimdi cıktım kesenin biri küçülmüş dedi ama içn de bebek varmış diğeri iyi dedi 6 haftalık olmuş bugun adete göre 8+2 ama ben hamıle oldugum ay adet olmuştum ondan kaynaklı galiba hayırlısı cnm 10 gün sonra tekrar kalp atışı için çağırdı
Slnrhz Ruhsuz gebelik tek olarak devam edecek yani hayırlısı olsn sağlıklı olsun kucağına al inşaaalllah
Duuyguum Ruhsuz geç döllenmede olabiliyor canım hele ki çoğul gebeliklerde döllenme bölünmeden dolayı geç olabiliyormuş iÇin ferah olsun inşallah
Bet0142 Ruhsuz rabbım hayırlısını versın canım inşallah iyi olur sonu cok şükür ki en azından ıyı haberler duymuşsun 🙏🏻
Bet0142 Ruhsuz benımde bebişin biri sıkışık kucuk demişti ama rabbıme bın şükür bişey olmadı . Beslen guzel guzel kılo alcam dıe korkma kuzum en onemlı etken
Ruhsuz Duuyguum Rabbım büyük canım ol deyince kımse duramaz önünde Aynen ben de duymuştum 11.haftaya kadar yolu varmıs doktorlar kesın konusmak istemiyor galıba Allahım İnsAllah bize bağışlar canım cok sagol cnm ilgin için
Ruhsuz Bet0142 elimden geldıgınce saglıklı besleniyorum canım Allahım buyül darısı bana ve isteyen herkese İnsAllah canım