allyslife yadimu ilk gebeliğimde regle 1 gün kala 41 ile, ikinci gebeliğimde 2 gün kala 22 ile öğrendim. İkisinde de hiç belirtim yoktu, kedim hep karnıma yatmak istiyordu, öyle şüphelenip test yapmıştım🫠 ikisini de kedim müjdelemiş oldu😻
lokismommy yadimu regle 6 gün kala 20 beta ile öğrendim evlilik yıldönümümüz olduğu gündü rüyamda hamileydim ekmek yapıyordum tandır başında uyanıp sabaha karşı 5 gibi test yaptım ve uyku sersemi testi bırakıp uyumaya gittim öğlen çamaşır atarken ay neymiş bu diyip testi hatırladım bir baktım çift çizgi 😅
Enguzelbekleyis8080 yadimu Gebegliğimi adete 9 gün kala 4,52 ile öğrendim 4. Gebeliğimi adete 4 gün kala 9,70 ile öğrendim karnımda ki gaz artışından ve birden bire açılan iştahımdan anladım hepsini de
reyhanaydn yadimu merhaba ben aşılama ile gebe kaldım adetime 3 gün kala beta 35 ile öğrendim , adet gecikmemin 1.gunude 301 di
allyslife lokismommy aşkım bu rahatlığına yorum yapamadım, ben test elimde uyurdum herhalde😂😂😂 uyku önemli🤓
lokismommy allyslife nasıl oldu da unuttum hiçbir fikrim yok aşkım😅 hayır bide çöpe de atabilirdim yani allahtan makinenin üstüne koymuşum ellerimi yıkarken koyduğumu düşünüyorum🤭
lokismommy allyslife evet gerçekten bşde o hafta akut sistit geçirdim gebe olduğumu söylediğim için farklı tedavi uygulandı çok şükür ki testi gördüm diyorum her seferinde vicdan azabı çekerdim🤦🏻♀️
allyslife lokismommy oyyy aman aman, Allah muhafaza aşkım, bebişin verilmiş sadakası varmış işte🫠 oy bal sağlıkla gelsin🐣🩵
Busranur_mnts yadimu 25le öğrendim 1 2 gün falan vardı galiba planlı gebelikti 2.yi de adet olucaö diye beklerken midem bulanmaya başladı 5+5 falanda örendim 34bin çıkmıştı beta 🤣🤣