ozkayabusee 1 haziranda kürtaj oldum üstüne 2 regl geçirdim. Şuan 4 günlük bir gecikmem var bugün betam 3,63 çıktı erken gebelik olabilir mi yükselme olur mu yarın tekrar versem? 5in altında olupta sonradan yükselen oldu mu?
Miracle_1 ozkayabusee geç döllenme ise belki yükselir birkaç gün daha bekleyip kan testini tekrarlayım bence
lamazia ozkayabusee bilmiyorum ama ben regl olmadan 2 gün önce yaptırdım. 220 çıkmıştı. Sizin geç döllenme vs olabilir. Birkaç gün daha bekleyin öyle kan testini tekrarlayın
cicekkkkiz ozkayabusee benim 3.99 cıkmıştı daha sonra 1.0 küsürlere düştü geç döllenme değil ise gebelik olmayabilir, kimyasal diyorlar sanırım buna. Birde gecikmelerde daha yüksek cıkar 4 günlük gecikme ile 4700 cıkmıştı gebeliğimde
ayseyallz ozkayabusee bende cuma günü verdim kan 3 gün oldu 2.31 çıkmıştı bugün tekrar verdim sonucu bekliyorum🥹
allyslife ozkayabusee çarşamba günü tekrar ver canım, daha net sonuç olur. Bazen regl öncesi de hafif dalgalanma olabiliyor, kimyasal olabilir. Güzel düşünelim güzel olsun, belki yeni yükselmeye başlayan sağlıklı gebelik betasıdır, inşaallah öyledir🫠
ayseyallz ozkayabusee farklı bir yerde daha verdim sonucu çıktı aynı sonuç ama değişen birşey yok adetime 2 gün kaldı sanırım bişey yok😞