Ada06 Kızlar merhaba 21+3 hamileyim ama bebeğimi dün akşamdan beri hissetmiyorum 😔😔😔😔önceden sırt üstü yatınca hissederdim küçük pıt ptları şimdi yok😔 sizce bu haftalarda normal mi dr gitmem lazımmı çok korkuyorum
Tua Ada06 bende aynı canım endişelenme normal dedi doktor Pazartesi kontrol vardı öyle dedi bizde 21+3
Nilii Ada06 benimde ilk gebeliğim canım senın gibi heran beklerdim ama zamanla şiddetli ve sık sık oluyo.Allah bu evladına saglık versin canım
Yaser27 Ada06 bende o haftalarda tüm gün boyunca hissetmedim tüm gün boyunca ağladım ama o haftalarda oluyormuş canım üzme kendini diyeceğim de bende yaşadığım için illa ki üzülüyor insan
Ada06 Yaser27 canım benim ilk gebeliğimde 17 haftalık ikiz kaybım var ondan korkuyorum inanırmısın gece uykum gelmedi elim karnımda kızımdan hareket bekledim hep
Yaser27 Ada06 benim de ilk gebelik ve çok şükür kayıp yaşamadım ama insan yasa da yaşamasa da tedirgin oluyor bende tüm gün ağlamıştım rabbim sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah 🙏