asiii_ yamanabi yaştan dolayı benimde risk cıkmıştı ama ölcümler cok güzel demişti doktorum. 1/82 yaş faktörüne bağlı risk cıktı, sizinki kactı ?
yamanabi asiii_ 1.80 ama yaştan dolayı risk dedi yaptırın içiniz rahat etsin dedi. Aslında benim içim rahattı ama eşim yapalım deyince yaptırdım
sevdakalin asiii_ 36 yaşındayım 3 gebeliğim 3 sezeryanım olacak inşallah 36+4 olduk beşinci aya kadar normal bildiğin kanama yaşadım plasentadan dolayı çok şükür atlattım 😊
asiii_ sevdakalin gelmiş gecmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inş 🥰 ikili tarama yaptırdınız mı yaşa bağlı risk cıkmışmıydı ?
sevdakalin asiii_ Çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet yaptırdım çok şükür bir şey çıkmamıştı sadece yaş sınırı falan çıkmıştı
alperinannes 36 yaşındayım 11 yaşında bi oğlum var şuan 16 haftalık hamileyim cinsiyet yine erkek 🤗şuan baş ağrım dışında hiçbir sıkıntım yok Fetal dna ikili tarama kendi isteğimle yaptırmak istemedim
sevdakalin asiii_ 1:319 çıkmıştı benim bayağı riskliydi çünkü o yüzden ikili tarama yaptırmaktan bence kimse kaçınmasın
Asill01 Kızlar 38yasındayım tüp bebekle gebeyim yârın ölçümlerimiz war ikili yada fetal tercih senin dedi doktor neye göre karar verilior fetal yada ikili teste size doktor önerdimi fetali
asiii_ Asill01 ben direk ikili test yaptırdım ama yaş faktöründen gözüm korkumca doktor istersen fetal dna yaptır için rahat etsin dedi. Ama her ne olursa olsun doğurucam diyosan gerek yok fetal dna’ya dedi bende yaptırmadım
Asill01 asiii_ bnde ikili yapalım diorm inşallah ölçümlerimiz güzel çıkar yaş faktörü riski bndede çıkar kesin
asiii_ Asill01 güzel haberlerinizi alırız inşallah hep beraber. Yaş faktörü cıkar mutlaka insan ister istemez etkileniyo bakalım sizin doktorunuz ne dicek hayırlısı olur inşallah
Asill01 asiii_ bide tüp bebek olunca herseyde daha çok korkuyorz daha çok evhamlanıyoruz inşallah güzel ölçümler yapar kalbimi rahatlatır doktorumuz
asiii_ Asill01 aminnn inşallah Rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah 🌸