yamanabi asiii_ 35de hamile kalıp 36da doğurdum ikinci oğlumu şuan 41im 3.kız yolda herşey çok yolunda gidiyor kendimi 30dan genç hissediyorum. Bu arada minyon olduğum içinde göstermiyorumda
Pinkoloji asiii_ kızlar hepiniz hamilesiniz bende 39 yaşındayım bebek istiyorum. Bana dua eder misiniz? Gebelerin duası kabul olurmuş 😍 yamanabi hnfs safiye18 Pamuksekercim
sifadrmaz asiii_ ilk hamileligimde 29 yaşındaydım şimdi 2. Hamileyim ve 35 yaşındayım. Zor gecmiyor şükür ama daha deneyimliyim sanki rahat.biraz gerçi zor haftalara gelmedim henüz 31 haftaligim
Meryem555 36 yaşındayım 25 günlük bebeğim var herkes aynı olmaz ama benim hamilelikte doğumda çok zor geçti 😞
safiye18 hnfs amin cnm hepimiz sağlıkla alalım🙂 bnimde 2. Hamileliğim ilk kızım 28 yaşımda olmuştu ☺️
asiii_ Pamuksekercim 11+6’da benim, profilinixe göz gezdirdim sanki ikili tarama yaptırmadan direk fetal dna yaptırmışsınız öyle anladım
asiii_ yamanabi ooo maşallah laf aramızda bende 40’da kaldım 41’de doğurcam nasipse 17 yıl aradan sonra ama korkuyorum 😅
seyma_2003 yamanabi ikili tarama yaptırdınız mı yaşa bağlı yüksek çıkmıştı benim ki doktor herşey normal endişelenme yaltan dolayı yüksek demişti
Pamuksekercim asiii_ ikili tarama yapılmadı cnm doktorum dedi bizde fetal DNA yaptirdik 10 Eylül’de kontrolüm var
asiii_ seyma_2003 gecen hafta yaptırdım 1/82 risk yaşa bağlı, geri kalan kan ve ultrason ölcümlerim harika dedi doktor ama yinede insan bi korkmuyo değil. Siz yaptırdınız mı ?