minik_kelebek3 Kızlar bu ibb yeni doğan destek paketine nasıl başvuru yapıcaz ben uygulamasını indirdim yaptım ama olmadı kişi sayısını eksik girdiniz diyor
Saimeeeee minik_kelebek3 ben yanlış hatırlamıyosam iki buçuk sene önce almıştım dogduktan sonra alabilirsiniz dediler öyle aldım Zıbın biberon emzik otarz seyelr vardı çantanın icinde
ikiprensannesi___ minik_kelebek3 20 haftadan sonra başvuru yapabilirsin bana öyle dediler ama red geldi kesinlikle ara öyle yap ben uygulamadan yaptım ananinda red ettiler ara arayıp yaptığın zaman geliyorMuş öyle daha iyi oluyor hem
temmuzonbir minik_kelebek3 20 haftadan sonra 153 arayacaksınız, benimkini direk reddettiler umarım size gelir
ikiprensannesi___ temmuzonbir o nasıl oluyor ya ben anlamıyorum ya benm ilesim askeri personel ondan gelmedi diyorum ama bnmesimin iş arkadaşınin hanımı aramış anlatmış hemen gelmiş ama kadın yalan konuşmuş 😄
temmuzonbir ikiprensannesi___ işlerine gelene gönderiyorlar canım benim arkadaşımın ne kadar ihtiyacı vardı hele o park beşiğe reddettiler aradı demediği kalmadı instadaki fenomenlere neden gönderiyorsunuz ihtiyaçları mı var villada oturup tanıtım yapıyorlar demiş isim vererek konuşur musunuz diyormuş birde resmen dalga geçiyolar ya
ikiprensannesi___ temmuzonbir evet ya 3 gün öncede süt yardıma başvurdum telefonu kaattim baktım olumsuz diyor
fikretbaciniz temmuzonbir o beşik bi işe yaramıyor iyi ki vermemişler benim büyğk oğlan 10 gün yattı içinde kırıldı
temmuzonbir ikiprensannesi___ ay bi yenidoğan desteğini bi süt desteğini veremiyorlar vallahi şaka gibiler canım
temmuzonbir fikretbaciniz ay öyle mi bacım söyliyim de arkadaşa biraz içi rahat etsin en çok beşiğe üzülmüştü
fikretbaciniz temmuzonbir valla beş para etmiyor oğlum şimdi yerde döşek te yatıyor ikizler de ilk oğlumun mobilya beşiğinde yatıyor
fikretbaciniz temmuzonbir amin ya ben öylesine başvurdum çünkü iki çocuktu gerçi bir paket tek geldi 😀😀