ebruergin_ Bugün saat 13:00 de doktor randevum var sizce kendini gösterir mi sizde kaç haftalıkken gördünüz ? Yada hala bekleyen var mı anneler ?
Yldzzzzz ebruergin_ merhaba ben perinatolog takipliyim geçen hafta 12.hafta ayrıntılı ultrasonunu yaparken cinsiyet tahmininde bulundu
gizemtayfunk ebruergin_ çarşamba da ben gidicem 14 olucak. Bugün söylerse haber verir misin merak ettim🙃
buse_2766 ebruergin_ merhaba bizde geçen hafta 12+3 de gitmiştik tahmin de bulundu Kıza benziyor dedi bakalm cumartesi 13+5 oluyor o zaman ne dıcek belki size de söyler Bilgi verin bakalm sylyck mi hemen hemen haftamız aynı😊
ebruergin_ Yldzzzzz Hadi bakalım belki bizede söyler Rabbim sağlıkla güzellikle kucağına almayı nasip etsin ❤️
aylosum 12+2 de özelde ki doktorum %100 olarak net bir şekilde söylemişti. Doktorun tecrübesine bağlı. Devlette de 15+3 de net olarak demişti.
ebruergin_ aylosum şimdi gittim ama söylemediler önümüzdeki ay bakarız dedi devlet hastanesi olmadı bi özele gidicem gibi duruyor
aylosum ebruergin_ tabi tabi 12+2 de %100 olarak söyledi. Benim doktorum çok tecrübeli. Baya tercih edilen biri. Sırf cinsiyet öğrenmek için gidenler çok fazla 🥰
beyzaaa__ Merhaba ben dün kontrole gittim 13 haflalığız ultrasonda bacak arasında çıkıntı gördük doktor erkek galiba dedi ama yin de emin olamadık bakalım hayırlısı