Buraya hep doğum hikayemi yazmayı istemiştim hayalimde hep saatlerce sancı çektiğim sonunda bebeğimi yanağıma koydukları bi doğum vardı geçen hafta perşembe günü rutin kontrolüm vardı nst ye bağlandım bebeğin uyuyor kalp atışları düzensiz 1 litre su iç tekrar bağlan dediler dedikleri gibi yaptım kalp atışları normale binmiş hareketleri az pazartesi tekrar gel dediler nolur beni yatırın dememek için kendimi zor tuttum çünkü içim hiç rahat değildi akşama kadar kızımın hareketlenmesini bekledim yürüdüm yattım tatlı yedim ama hissedemedim çok az hissettim daha sonra içim rahat etmedi acile gittim nst ye bağladılar niye geldin hareketleri gayet iyi dediler ben hissetmiyorum dedim kendini sıktığın için olabilir dediler sonra bi anda gelip sana yatış veriyoruz diyip beni koşa koşa doğum yerine götürdüler gittiğim gibi herkes telaşla çok hızlı hareket et çabuk kıyafetlerini çıkart dediler ne olduğunu anlayamadım sadece dediklerini yaptım muayene edip bi odaya yatırdılar nst ye bağladılar doktorlar göz göze geldi ve beni ameliyat masasına yatırıp koşa koşa ameliyathaneye götürdüler dua ede ede gittim başımda 15 kişi vardı herkes bi yerime bir şey takıyordu ağlayarak sordum ne oluyo nolur bir şey söyleyin dedim bebeğinin yaşaması için sadece dediklerimizi yap ağlama dediler genel anestezi ile bayıltıldım çok hızlı bi şekilde doğumum gerçekleşmiş titreyerek sancıyla gözlerimi açtım bebeğimi sordum getiriyoruz dediler ilk temas orda gerçekleşti çok şükür sağlıklı yanımda ama hala yazarken düşünürken gözlerim doluyor çok korkmuştum çünkü çektiğim sancıları ağrıları hepsini unuttum yanımdaya çok şükür her şeye değer